Fantasticno stvarno fantasticno
Za veprovinu sam koristio sljedece sastojke
1 kg veprovin
1 kg svinjetine
1kg crvenog luka
1 glavica bjelog luka
3 vece paprike
rajcica
persin
mrkva
sanpinjoni
ulje
sol
papar
vegeta
chili
krunpir
dvije KARLOVACKE pivice od pola litre
Priprema
Najbolje je kuhati u kotlicu ja koristim tronozac kotlic od 13 litara
prvo u kotao stavimo ulje da prekrije dno kotlica dodamo nasjeckano povrce luk crveni i bjeli papriku mrkvu te cekamo da povrce pusti vodu kada ima dovoljno vode dodajem sanpinjone kada su sanpinjoni gotovi dodam 1 litar KARLOVACKE pive i 1 litar jamnicke te kada zakuha dodajem meso kada meso pocinje dobivat boju dodajem vode zavisi koliko kuhate toliko i vode svaki cas mjesajuci i sve skupa kuhati 2 sata te kada je meso gotovo dodajemo krunpir ne sitno narezan krunpiru treba 20 ak min popvegetite posolite i zaljutite po usvom ukusu.
pokusajte izvrsno je!!!
Nema komentara:
Objavi komentar