Dobrodosli na kuhanjedario.blogspot.com

Zovem se Dario Smerecinski ovaj blog je napravljen ljubiteljima kotlica i dobre klope uzivajte. Samim time sto volim kuhati volim i dobro sjest za stol. Ovdje cete naci razne specijalitete koje sam iskušao i stvarno su fantasticni ukoliko imate kakvih pitanja u vezi kuhanja slobodno mi se obratite na smerecinski1@gmail.com pokusat cu vam pomoci svojim znanjem i tehnikom kuhanja

Dobar tek i ugopdne pripreme ovih specijaliteta

srijeda, 1. lipnja 2011.

Veprovina na ribnjaku

Fantasticno stvarno fantasticno

Za veprovinu sam koristio sljedece sastojke
1 kg veprovin
1 kg svinjetine
1kg crvenog luka
1 glavica bjelog luka
3 vece paprike
rajcica
persin
mrkva
sanpinjoni
ulje
sol
papar
vegeta
chili  
krunpir
dvije KARLOVACKE pivice od  pola litre

Priprema

Najbolje je kuhati u kotlicu ja koristim tronozac kotlic od 13 litara
prvo u kotao stavimo ulje da prekrije dno kotlica dodamo nasjeckano povrce luk crveni i bjeli papriku mrkvu te cekamo da povrce pusti vodu kada ima dovoljno vode dodajem sanpinjone kada su sanpinjoni gotovi dodam 1 litar KARLOVACKE pive i  1 litar jamnicke te kada zakuha dodajem meso kada meso pocinje dobivat boju dodajem  vode zavisi koliko kuhate toliko i vode svaki cas mjesajuci i sve skupa kuhati 2 sata te kada je meso gotovo dodajemo krunpir ne sitno narezan krunpiru treba 20 ak min popvegetite posolite i zaljutite po usvom ukusu.
pokusajte izvrsno je!!!                                                                                                                                                     
                                                                                 

Nema komentara:

Objavi komentar