Dobrodosli na kuhanjedario.blogspot.com
Zovem se Dario Smerecinski ovaj blog je napravljen ljubiteljima kotlica i dobre klope uzivajte. Samim time sto volim kuhati volim i dobro sjest za stol. Ovdje cete naci razne specijalitete koje sam iskušao i stvarno su fantasticni ukoliko imate kakvih pitanja u vezi kuhanja slobodno mi se obratite na smerecinski1@gmail.com pokusat cu vam pomoci svojim znanjem i tehnikom kuhanja
Dobar tek i ugopdne pripreme ovih specijaliteta
Dobar tek i ugopdne pripreme ovih specijaliteta
četvrtak, 26. svibnja 2011.
Kotlovina
Za pripremu kotlovine potrebni su nam:
Svinjsko meso
kobasice
crveni i bjeli luk
paprika
rajcica
persin
sanpinjoni
sol
papar
vegeta
ljuti feferon
bjelo vino
Priprema
Svinjsko meso i kobasice malo ispecemo na rostilju za to vrjeme u tanjur u kojem kuhamo stavimo ulje kada se ulje zagrije stavimo meso kada je meso polupeceno dodamo nasjeckani luk kada luk dobije zutu boju dodamo papriku a kada se paprika prokuha dodajemo sanpinjone kada sanpinjoni ispuste vodu dodamo nasjeckani persin i postepeno dodajemo vodu da se meso kuha po zelji dodamo sol papar ljute feferone i vegetu a kada je meso skoro gotovo dodamo krunpir (ne sitan) krunpir je kuhan od prilike za 15 - 20 min.
Uz ovo jelo preporucujem hladno pivo
Dobar tek
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar